دسامبر 6, 2022

چگونه «عسل طبیعی» را از «عسل تقلبی» تشخیص دهیم – قدس آنلاین

که هیچ کدام از همین موردها از لحاظ عسلشناسان و علم تغذیه پذیرفته نیست. اشخاصی هم شگردهای ویژهای را به جهت شناسایی عسل پیشنهاد می‌کنند که شالوده و شالوده آن مشخص و معلوم نمی باشد نظیر کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن یک‌سری قطره بر روی روزنامه و … مصرفکنندهی ایرانی، عسل خوب، خالص و طبیعی را عسلی میداند که رنگش کهربایی تیره نظیر عقیق و سفت باشد و اصطلاحا «کش» آمده و چنانچه یک روز در فریزر نهاده شود، بلورین نشود و در صورتی قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می شود به شکل باریکهای پیوسته باشد و قطع نشود. عسل تک گل عسلی هست که زنبورها برای ایجاد آن اغلب از شهد یک گیاه به کار گیری میکنند. اگر موها خشک است، آبلیمو کمتری به آن بیشتر کنید. آب پیاز همپا اساسی آبلیمو می تواند ماسک مناسبی به جهت پوستتان باشد. در صورتی که آن را حیاتی آبلیمو ادغام کنید، بدون تردید تاثیر بیشتری در خودداری از سفیدی مو دارد. عسل از گزاره ارزشمندترین مواد غذایی و سرشار از سودمندترین مواد اهمیت اعم از مواد آلی، معدنی، قندهای طبیعی، انواع ویتامینها میباشد که برای ایجاد آن، زنبورعسل شهد بهترین گلها را مکیده و پس از افزودن اشکال آنزیمها و انجام یک سری کنش شیمیایی، شهد را تبدیل به مایعی خوشبو، خوشحالی آور، نیروزا و شفابخش بهنام عسل میکند. عسل ماده شیرین و غلیظی می باشد که توسط زنبوران عسل از شهد گلها جمعآوری شده و تغییر‌و تحول صورت مییابد و بعد از آن در درون سلولهای مومی کندو ذخیره میشود. رنگ و غلظت عسل نمیتواند علتی تعیینکننده برای شناسایی کیفیت این فرآورده باشد چراکه غلظت و رنگ عسل بسته به وضعیت اقلیمی تولید آن متفاوت میباشد البته عسل طبیعی، عطر و طعم گلها را دارد. اگر شما همین نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید داده ها بیشتری در گزینه عسل طبیعی و شکرک لطفا از وبسایت ما دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *