آگوست 11, 2022
مصرف گوشت مردم60 درصد کم شد،دامپرورها نگران شدند

مصرف گوشت مردم60 درصد کم شد،دامپرورها نگران شدند

[ad_1]

«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز به‌ویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستوران‌ها، تالارها، هتل‌ها، طباخی‌ها و کبابی‌ها است. وی اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌ها و شرایط آب و هوایی و زایش‌های بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانی‌هایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

23302

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.