دسامبر 10, 2022

سویق کودک 500گرمی

سویق تام ترکیبی از سویق های جو، گندم، عدس و سنجد میباشد. سویق عدس باید به میزان و به تیتر وعده ی غذایی میل شود. البته برای تهیه و تنظیم ی سویق نخود، در آغاز می بایست نخود را تمیز و بعد آسیاب کرد و تفت داد. به جهت تنظیم آن باید کدو تنبل تازه که زدگی نداشته باشد و کمی سفت باشد را پوست بگیرید و رینگ حلقه کنید. اضافه کردن مقداری روغن زیتون به سویق نیز می تواند تأثیر گذاری آن را تسریع کند. آن‌گاه آن را آسیاب کرد و آنگاه در ماهی تابه یا دستگاه تفت بخشید تا جایی که رنگش تغییر کند. در آغاز هسته سنجد را اهمیت از گوشت آن اهمیت یک سویق لاغری طب اسلامی آسیاب ساده جداکنید. نخست سبوس گندم را جدا کرده، آرد میکنند و آن گاه به نسبت مساوی، آرد گندم را حیاتی آرد سبوس ادغام کرده و آهسته آهسته اساسی حرارت غیر مستقیم تفت می‌دهند تا فراهم شود. آن گاه رینگ ها را خلال کرده و در سینی برعلیه آفتاب یا این که در فصل سرد بر روی بخاری قرار بدهید تا خشک شود. بهتر می باشد بدانید که به جهت تنظیم ی سویق، عمل تفت دادن را سوای روغن انجام دهید. برای نمونه اکثر افراد سویق نخود و آرد نخودچی را حساس هم یکی از میدانند در صورتی که اینگونه نیست. استفاده از همین کالا خوب تر میباشد همپا روغن زیتون باشد نه اینکه دارای هم تفت داده شود. پس از آن مواد فوق با سویق تام برای چاقی کودک هم مخلوط میشود. سپس پودر تفت دیتا هسته و گوشت سنجد را باهم مخلوط نمایید یا این که سنجد را ترجیحا حیاتی هسته آسیاب کرده و الک نمایید و فارغ از روغن تفت دهید. و یا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری در ظرفی ریخته و حیاتی شیرین کننده ای مثل شکر قهوه ای یا شیره انگور و مقداری روغن یا شیر یا این که آب ادغام کرده تا تبدیل به حلوا شود و میل کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. بعد از آن هسته را آسیاب نمایید و جداگانه تفت دهید و عالی الک کنید. در روش دوم، نخست دانهها را تفت بدهید و آن‌گاه آن‌ها را آسیاب کنید. به را رینگ حلقه بریده و خشک کرده و آسیاب نموده و مهم حرارت مضاعف قلیل تفت داده شود. همین سویق یکسری بار آسیاب شده می باشد تا انحلال بیشتری داشته باشد و غذا آن برای نوباوه آسانتر باشد. در این طریق آرد ماده غذایی تفت داده میشود. در همین شیوه آرد سبوس دار غلات تفت دیتا می شود و به طرز خاصی فرآوری می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *