در این مطلب قرار است به آزمون آیلتس و آموزش آیلتس به صورت اصولی و حرفه ای بپردازیم.
آیلتس چیست؟
یک عدد از معتبرترین آزمونهای دنیا میباشد که در عمده کشورها و دانشگاهها قابل به کار گیری است.
این امتحان در بیش از ۲۷۰ مرکز امتحانی در نزدیک به ۱۱۰ سرزمین جهان برگزار میشود.
شما اصلی در دست داشتن نمره قابل قبول در این آزمون میتوانید نسبت به سفر تحصیلی اقدام کنید.
همین آزمون که بوسیله دانشکده کمبریج انگلستان ، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می شود در دانشگاههایی مانند کمبریج، آکسفورد و هاروارد قابل استناد است.
مفهوم و معنی آزمون آیلتس چیست؟
کلمهی IELTS برگرفته از International English Language Testing System به معنای سامانه جهانی بررسی زبان انگلیسی است. سیستم نمرهدهی در این آزمون دربازهی ۰ تا ۹ می باشد که در ادامه اهمیت هر نمره از لحاظ ارزشگذاری آموزشی بخش اعظم آشنا خواهیم شد.
بخشهای متفاوت آزمون آیلتس چیست؟
امتحان آیلتس در چهار مهارت گوناگون شرکتکنندگان را گزینه ارزیابی قرار می دهد که این مهارتها به ترتیب برگزاری در آزمون شامل Listening (شنیداری)، Reading (خواندن)، Writing (نوشتاری) هستند.
بخش Speaking آیلتس کلیدی دقت به زمانه برگزاری امتحان یک هفته قبل از امتحان و گاها آنگاه از امتحان برگزار میشود.
بخش لیسنینگ آیلتس – Listening مدت برگزاری: ۳۰ دقیقه (نیم ساعت) تعداد سوالات: چهل سوال در چهار بخش فایل همین بخش صرفا یکبار برای کمپانی کنندگان پخش می شود.
پیش از شروع پخش زمان تحلیل نمودن سوالات را خواهید داشت جواب سوال ها لیسنینگ آیلتس می بایست در دفترچه پاسخنامه درج گردد.
بخش اولیه و دوم آزمون آیلتس:
این بخش شامل موضوعات اجتماعی بوده و مکالماتی میان افراد را گزینه تحلیل قرار میدهد.
بخش سوم و چهارم آزمون آیلتس:
در این بخش موضوعات دانشگاهی مورد تحلیل قرار میگیرند. یک مکالمهی در میان چهار نفر و یک کنفرانس تشکیل دهندهی همین بخشها هستند.
به جهت تقویت لیسنینگ خویش میتوانید از اپلیکیشن ذیل به کارگیری کنید. برای اخذ روی عکس کلیک کنید. لیسینینگ آیلتس بخش ریدینگ آیلتس – Reading مدت برگزاری: ۶۰ دقیقه برای ۴۰ سوال در همین بخش شرکتکنندگان میبایست به سوالات مربوط به سه نوشته که در مجموع در بین ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ واژه دارا هستند پس از مطالعه پاسخگو باشند.
مدت آزمون:
۱۱ تا ۱۴ دقیقه این قسمت از آزمون شامل سه بخش است:
در اولین بخش آزمون متقاضی میبایست به سوالاتی عمومی و شخصی درباره محل زندگی، موقعیت کاری، موقعیت خانوادگی و علایق خود جواب دهد.
در بخش دوم موضوعی از طرف ممتحن آیلتس به جهت شما انتخاب میگردد و شما یک دقیقه زمان خواهید داشت تا درباره همین موضوع فکر کرده و نتبرداری کنید و دو دقیقه درباره آن کلام نمایید و آن گاه به یک یا دو سوال راجع به آن پاسخ دهید.
در این بخش ضروری وجود ندارد شما به همگی سوالات روی کارت جواب بدهید البته همین مورد قضیه اهمیت دارد که در دو دقیقه حرف خود پاسخگوی این سوالات باشید.
در بخش سوم آزمون مکالمه آیلتس شما میبایست به مدت ۴ الی ۵ دقیقه اهمیت گفتگو کننده مکالمهای را برقرار کنید، در حیث داشته باشید که موضوع صحبت شما در این بخش همان موضوعی خواهد بود که در بخش دوم درباره آن حرف کردهاید.
نمرهبندی آزمون آیلتس
سیستم سنجش نمرات در امتحان آیلتس در بازهای از ۰ تا ۹ است، در امتحان آیلتس واژهای به نام (نمرهی قبولی) تعریفوتمجید نشده میباشد و نمرهی به دست آوردن شده به وسیله شما مدرک می باشد بر میزان علم زبانی شما. این نمرهی شما علتی بر قبولی و یا این که مردودی شما وجود ندارد البته حیاتی توجه به انتظارات شما از نمره آیتم نظرتان این نمرات ارزشگذاری خواهند شد.
به طور کلی کلیدی اعتنا به این ارزشگذاری نمره ی ۵ نمره میانگین و نمره ۶ به بالا نمرهی عالی تلقی می شود.
آیلتس آکادمیک یا جنرال؟
در همین بخش قصد داریم به بازنگری و معرفی دو نوع آزمون آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال بپردازیم. همانطور که در جریان می باشید آزمون آیلتس به دو نوع آکادمیک Academic و جنرال General تقسیم میگردد که هر مورد از همین امتحانات برای هدف خاصی تمجید شدهاند.
شما میبایست حساس توجه به هدفگذاری خویش آزمون آیتم حیث را انتخاب کنید.
تفاوت امتحان IELTS آکادمیک و جنرال
احتمالا مهمترین تفاوت این دو دسته از آزمون آیلتس در مقصدی هست که شما حیاتی به دست آوردن نمره مربوطه به سمت آن ساماندهی می شوید.
آیلتس آکادمیک:
همین آزمون منحصر به فرد متقاضیانی میباشد که قصد سفر به کشورهای انگلیسی گویش به نیت ادامه علم آموزی در دانشگاههایی را دارند که در آنها لهجه انگلیسی گویش آیتم درس دادن است.
آیلتس جنرال:
همین نوع از آزمون منحصربهفرد آن دسته از متقاضیانی هست که قصد مسافرت به کشورهای انگلیسی لهجه نظیر انگلستان، آمریکا، استرالیا و … را دارا هستند و تصمیم به علم آموزی در دانشگاههای انگلیسی گویش را ندارند.
یکی از دیگر از تفاوتهای همین دو آزمون در دسته سوالات بخشهای Writing و Reading است. در بخش ریدینگ این آزمون شرکتکنندگان اصلی موضوعاتی که حول محور علمی و دانشگاهی می باشد روبرو میباشند و به نوعی میتوان گفت که این پرسش ها سختتر و در عین هم اکنون محدودتر نیز هستند.
همچنین در بخش رایتینگ این امتحان شرکتکنندگان میبایست درباره موضوعاتی که بهصورت تخصصی درباره مباحث علمی و دانشگاهی است آغاز به نگارش نمایند.
در بخش اول این آزمون (Task 1) متقاضیان میبایست حول موضوعاتی نظیر بازنگری گرافها و نمودارها مبادرت به تایپ کردن نمایند. در بخش دوم (Task 2) میبایست درباره موضوعی که داده شده میباشد لحاظ خویش را بنویسند که تعداد عبارات و الزامات این بخش در قسمت معرفی بخش رایتینگ خدمت شما ارائه شده است. بخشهای لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس آکادمیک هیچگونه تفاوتی حیاتی آیلتس جنرال ندارد.
نتایج آزمون آیلتس
نمره آیلتس شما کلیدی دقت به متوسط نمرات کسب شدهی در تمامی مهارتهای همین آزمون محاسبه شده و به شکل یک نمره در بازهی ۰ تا ۹ به دست میآید.
نتیجهی امتحان شما در پیروز یک کارنامه که صرفا به فرد کمپانی کننده در آزمون تحویل دیتا می گردد فراهم میگردد. یکی از خصوصیات کارنامه آیلتس در همین میباشد که نمرهی همگی مهارتهای شما به تفکیک در آن اکران دیتا شده است.
ارسال کارنامه امتحان خیلی از شرکتکنندگان در امتحان آیلتس تصمیم داراهستند پس از تحویل کارنامهی خود از مرکز ها مجاز امتحانی نسبت به ارسال این نتیجه برای دانشگاههای و یا سفارتهای آیتم لحاظ خود اقدام کنند.
یک عدد از ویژگیهایی که شما میتوانید در زمان گزینش مرکزها آزمونی خود به آن دقت کنید همین مورد می باشد که بعضا از مرکز ها امتحانی پس از فراهم شدن کارنامهی شما غالبا دو هفته سپس از امتحان این کارنامه را برای چندین از محلهای مدنظر شما بصورت مجانی ارسال مینمایند. و در صورتی که تعداد مقصدهای ارسالی شما بیش از تعداد مجاز آنان باشد میتوانید اساسی پرداخت پولی همین کار را انجام دهید و کارنامه IELTS خویش را به جهت مکانهای گزینه لحاظ خود ارسال نمایید.
آیا میتوان به نمره آیلتس اعتراض کرد؟
در مواردی پیش آمده میباشد که کسانی که بعد از آن از کمپانی در آزمون آیلتس نمره خویش را دریافت کرده بودهاند نسبت به همین نمره اعتراض داشته و در خواست رسیدگی به همین عاقبت را داشته اند.
همین مساله به هیچوجه خلل پیچیده و سوای راه حلی وجود ندارد و نبوده است. شما میتوانید حساس مراجعه به مرکزی که در آنجا در آزمون آیلتس شرکت کردهاید فرم مربوطه را پر کرده و خواهش خود را ثبت نمایید، درخواست اعتراض به نمره برای کلیه بخشها مجاز است.
یکی از موردها اصلی و قابل ذکر همین بخش این می باشد که شما میبایست به جهت ثبت اعتراض خود مبلغ ۱۷۶ دلار استرالیا را پرداخت نمایید.
صورت صحیح بودن اعتراض شما این مبلغ به شما استرداد خواهد شد ولی در صورتی که سرانجام اولیه درست بوده باشد و اعتراض شما بیدلیل باشد این مبلغ به هیچ وجه قابل استرداد نیست.
طرز استعلام نمره آزمون آیلتس
سیستم استعلام نمرهی آیلتس به رخ انحصاری صرفا در اختیار دانشگاهها و موسساتی میباشد که در لیست همین سازمان به تصویب رسیدهاند.
همین امر سبب ساز به وجود داخل شدن یک سیستم امن شده می باشد که فقط به اشخاصی که جواز رویت این نمرات را داشته باشند اجازهی ورود میدهد.
این نکته یکی از نقاط قوت امتحان آیلتس هست که دیتاها آزمون شما به طور کامل محفوظ میماند. البته حتمی به ذکر هست که شما میتوانید با ثبت اطلاعات امتحان خود در مدتی معین در وب وبسایت مراکزی که در آن ثبت اسم کردهاید نظیر British Council و IDP مدرک خویش را ببینید.
همچنین شما میتوانید از طرز پیوند زیر اقدام به استعلام مدارک IDP نمایید: https://www.ieltsessentials.com/global/results راهنمای چهرهای ثبت اسم در آزمون آیلتس ضبط نتیجه های آزمون یکی از از مشکلات آزمون آیلتس احتمال لو رفتن سوالات مربوط به این امتحان می باشد.
در سالیان آخر مهم دقت به لو رفتن چند موردی از پرسش ها آیلتس تماشا شده میباشد که مسئولین IDP مبادرت به “ضبط” نتیجه های امتحان کرده اند. متقاضیان ثبت اسم در آزمون آیلتس در زمان امضای توافق نامه امتحانات دارای قبول یکی از از بند های همین توافق اجازه ضبط نتایج را به مسئولین امتحانات می دهند، در این بند آمده میباشد “آیلتس می تواند نمره های شما و طبعا کارنامه شما را پس از سیزده روزی که پیمان دیتا شده، به شما ندهد و نگه دارد.
ضبط نمرات به دو شیوه
این ضبط نمرات به دو شیوهی شخصی و گروهی شکل میپذیرد. ضبط شخصی نمرات تفاوت دست خط در جوابدهی به سوال ها مربوط به مهارتهای (Reading , Listening , Writing) که احتمال صورت دادن تقلب را بالا میبرد.
وجود دوگانگی در داده ها شخصی فرد شرکتکننده در آزمون مانند: نام و نام خانوادگی و تاریخ میلاد رشد ناگهانی و ارتقا نمرهی شرکتکننده در بازه زمانی هنگامی کوتاه یک عدد از دلایلی میباشد که در صورت بروز همین حادثه نمره شما ضبط خواهد شد.
شما میبایست در صورت لزوم یک و یا این که هر چهار مهارت امتحان آیلتس را مجددا آزمون دهید و یا مطابق خواهش کمیته برگزاری امتحانات میبایست عامل قانع کنندهای برای همین پرورش ناگهانی نمرات خود را اهمیت دست خط خویش نوشته و جهت تحلیل در اختیار مرکز برگزاری آیلتس قرار دهید. در صورتی که دلایل شما برای تیم بررسی مجدد نمرات قانع کننده نباشد هیچ نمرهای به شما تعلق نمیگیرد.
ضبط جمعی نمرات در صورت قابلیت و احتمال لو رفتن سوال ها مرکز امتحانی از سوی مسئولان آن مرکز. تعداد بیش از حد استاندارد افرادی که میان پرسش ها (Reading, Listening) دو نمره یا این که بیشتر اساسی نمرات سوالات (Speaking, Writing) فاصله دارند. در رخ وصول گزارش توسط نهادهای نظارتی (سازمان بازرسی کل مملکت و یا این که سازمان سنجش) مبنی بر اخذ باج به وسیله مرکزها برگزار کنندهی آیلتس. مشاهدهی غلط در طول نظارتهای سالیانه دورهای و تصادفی برای بالا بردن میزان مرغوب بودن برگزاری.
آیلتس کامپیوتری چیست؟
آیلتس کامپیوتری نوعی از آزمون آیلتس می باشد که به جهت آیلتس UKVI آکادمیک در برخی کشورها که در ادامه به اسامی بعضی از آن ها اشاره می کنیم برگزار میشود، این امتحان از ماه مارس سال ۲۰۱۶ میلادی توسط آیلتس رسمیت پیدا کرده است. این آزمون حساس نقاط تشابه و تفاوت خاصی با آزمون آیلتس کاغذی می باشد که میتوان به مواردی از همین نکات اشاره کرد.
شباهتها:
از نظر برگزاری آزمون و نکته ها امنیتی و همچنین از نظر زمان، محتوا، مدل سوالات، آزمون مکالمه نیز شبیه آزمون کاغذی آیلتس است.
تفاوت ها:
سه بخش Writing – Listening – Reading به صورت کامپیوتری برگزار میشوند.
برچسب های مرتبط :
آموزش آیلتس ، اموزش آیلتس ، آموزش آیلتس به زبان فارسی ، سایت آموزش آیلتس ، آموزش آیلتس در خانه ، مدت زمان دوره آیلتس ، دانلود مجموعه کامل آموزش آیلتس ، آموزش آیلتس از مبتدی تا پیشرفته ، پکیج آموزش آیلتس ، آموزش آیلتس آنلاین ، اموزش زبان انگلیسی تا ایلتس ، آمادگی برای آزمون آیلتس در خانه ، آیلتس نی نی سایت ، برنامه ریزی سه ماهه برای آیلتس ، برنامه ریزی برای سلف استادی ایلتس ، چگونه برای آیلتس آماده شویم ، آیلتس در یک ماه ، ایلتس در ۳ ماه ، چگونه آیلتس 5.5 بگیریم ، برنامه ریزی برای ایلتس ۶ ۵ ، آیلتس در 4 ماه ، چگونه برای آیلتس آماده شویم ، تجربه گرفتن آیلتس ، تجربیات امتحان آیلتس در دبی ، مکالمه انگلیسی برای آیلتس ، بهترین زمان برای امتحان ایلتس ، برای گرفتن آیلتس ۷ چقدر زمان لازم است ، کاربرد مدرک آیلتس در ایران ، آمادگی برای آیلتس بدون کلاس ، کلاس ایلتس کجا برم ، برنامه ریزی فشرده برای آیلتس ، برنامه مطالعاتی برای آزمون آیلتس ، منابع آزمون آیلتس ، منابع سلف استادی ایلتس ، فیلم آموزش زبان آیلتس ، دانلود مجموعه کامل آموزش آیلتس ، سایت آموزش آیلتس ، ثبت نام آزمون آیلتس ، اموزش آیلتس در خانه