دسامبر 7, 2022

آشنایی با کربنات پتاسیم و کاربردهای آن

اکثر استعمال از همین ترکیب به تیتر یک برهان ترکیبی به جهت محصولات نانوایی است. به این برهان ، در آزمایشگاه ها از آن به جهت جذب آب از مواد دیگر به کار گیری می شود. مطابق FDA، “هیچ مدرکی” وجود ندارد که بتواند خطر استفاده عموم را زمان استعمال از کربنات پتاسیم در سطح فعلی مواد غذایی به وجود آورد. تمام نمک های کربناتی از لحاظ FDA ایمن در لحاظ گرفته می شوند زیرا هیچ مدرکی در آیتم عوارض جانبی کربنات کلسیم، کربنات پتاسیم، بیکربنات پتاسیم و سدیم، کربنات سدیم وجود ندارد. کربنات پتاسیم عمدتاً در ایجاد کشمش بهمراه روغن سبزه و نیز در ساخت صابون و شیشه مورد به کارگیری قرار می گیرد و معمولا در واکنش های شیمیایی به تیتر کاتالیزور کار می کند.این ماده همچنین به عنوان پتاس، خاکستر مروارید، نمک تارتار، کربنات پتاس و نمک کرم چوب شناخته می شود. کربنات پتاسیم و بی کربنات نمک های پتاسیم هستند که ترکیبات کلیدی هستند. بی کربنات پتاسیم چیست؟ تفاوت بین کربنات پتاسیم و بی کربنات پتاسیم چیست؟ تفاوت بین کربنات پتاسیم و بی کربنات پتاسیم در همین میباشد که مولکول کربنات پتاسیم در ساختار شیمیایی خود هیچ اتم هیدروژن ندارد در حالی که مولکول بی کربنات پتاسیم در ساختار شیمیایی یک اتم هیدروژن دارد. کربنات پتاسیم (Potassium carbonate) یک ترکیب معدنی اهمیت فرمول K2CO3 است. همین مخلوط شیمیایی کاربردی در دمایی هم اندازه ۸۹۱ مرتبه سانتی گراد به نقطه ذوب خویش می برسد . این ترکیب پتاسیم کربنات نماد مقداری اهمیت است. آنیون کربنات ساختاری مسطح و متقارن دارااست ، در حالی که سه اتم اکسیژن کربن را اشراف کرده و یک مثلث تخت تشکیل داده است. صنعت های شیمیایی تهران کربنات پتاسیم را در گریدهای خوراکی و صنعتی حساس بهترین بها و کیفیت به فروش می رساند. در صنعت سفالگری هم از آن به عنوان یک ماده شیمیایی آلی برای لعاب گلدان استعمال می کنند. این به طور گسترده ای در آزمایشگاه های شیمی استعمال می شود ، به تیتر مثال برای جذب آب از ترکیبات دیگر یا قلیایی نمودن ادغام واکنش های شیمیایی و همینطور در مجزاسازی و بررسی شیمیایی. در همین واکنش آب متعددی ایجاد میشود، به همین استدلال در این روند مرحلهای به خارج کردن آب اختصاص پیدا میکند. همچنین برای از بین بردن طعم تلخ دانه های کاکائو در هنگام ساخت شکلات به برخی غذاها بیش تر می شود. علاوه بر این ، یک ماده افزودنی با در شراب سازی برای تهیه و تنظیم pH است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *