دسامبر 7, 2022

آب اکسیژنه چیست و چطور این همه خاصیت دارد ؟

همان طور که می دانید آب اکسیژنه در دماهای بالا یک ماده انفجاری محسوب می شود. • شکل غلیظ و خالص آب اکسیژنه در دمایی حدود 150 درجۀ سانتی گراد به جوش می آید و در همین درجۀ حرارت دچار تجزیۀ حرارتی می شود که همین تجزیه، یک واکنش انفجاری در پی دارد. به این ترتیب بر شالوده واکنش این دو کریستال سولفید سدیم و یک محلول 30٪ از آب اکسیژنه به دست می آید آب اکسیژنه ترک . این ماده یک اکسید کننده قوی بشمار می آید که از همین خاصیت همین ماده استعمال هایی در صنعت می شود. همین ماده حیاتی توجه به خواص اکسیدکنندگی کار کشته که دارااست می تواند به لطف اهمیت باکتری ها، مخمر ها و قارچ ها، و ویروس ها واکنش دیتا و سبب از بین رفتن آلودگی های میکروبی می شود. هیدروژن پراکسید (فودگرید) در چیلرهای مورد به کارگیری برای سرد شدن لاشه مرغ قبل از بسته بندی، استفاده می شود و موجب کاهش توشه باکتریایی لاشه مرغ ها می گردد. پراکسید هیدروژن با استون واکنش دیتا و سبب تشکیل “پراکسید استون” می شود و در تعامل حیاتی ازن، “تری اکسید هیدروژن” را تولید میکند. بطور مثال اگر همان تکه گوشت را پس از چندروز ببینیم، رنگ خودرا تا حدودی از دست داده است. در صورتی که می خواهید ظواهر آن ها را واضح تر کنید پنبه را کلیدی آب اکسیژنه آغشته کنید و بعد بر روی هر کدام از ناخن ها بکشید. آب اکسیژنه کاربردهای صنعتی دیگری هم دارااست که به آن ها خواهیم پرداخت. گرید صنعتی آب اکسیژنه در درختان با اثر نور خورشید در آب و حتی در عسل تشکیل شده است. • آب اکسیژنه در آب حل می شود و هنگامی در آب حل شد، یک محلول همگن اصلی آب تشکیل می دهد. درصورتیکه شما همین نوشته را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در آیتم آب اکسیژنه خاصیت رنگبری دارد؟ بدست آورید به وبسایت ما مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *